Ако ви треба понуда, контактирајте не +52-55-4640-1034

Protecto Glass меѓународни

Оклопни возила и многу повеќе

Набавете ги вашите оклопни производи како што се оклопно стакло, балистички челик, елеци и многу повеќе.

🚗 🚗 Ако ги барате нашите информации за автомобилот отпорен на куршуми, одете на Blindajes.com.mx 🚙🚙

За нас

Се обидуваме да одржуваме низок профил со оглед на дискретната природа на нашиот бизнис, но одвреме-навреме, ако респектабилна новинска организација контактира, правиме интервју, а откако работевме десет години НПР контактираше и направи интервју за нас Среде нарко војната во Мексико, брзање за автомобили отпорни на куршуми

Оттогаш имавме многу интервјуа со весници и бевме прикажани низ целиот свет во новински публикации за дел од работата што сме ја направиле на глобално ниво, како и за животите што сме помогнале да се спасат.

Ние сме специјализирани за висококвалитетни производи бидејќи имате само еден живот и ако ви се случи да се најдете во несигурна позиција да ви требаат куршуми, автомобили, елеци или било што друго, Protecto Glass е фирмата за вас.

Испраќаме каде било во светот.

Ако ви треба нешто друго, ве молиме слободно контактирајте со нас и ако сакате да дознаете повеќе, проверете го делот за нас на Blindajes.com.mx

Нашите канцеларии:

Protecto Glass S.A. de C.V.

+52-55-4640-1034
info@blindajes.com.mx

Insurgentes Sur 377, P. H.

Col. Hipódromo Condesa, CDMX

México


Политика за приватност Контактирајте не

Registro Federal Permanente de la Secretraría de Gobernación: DGSP/036-08/1038

© 2024 Protecto Glass de México S.A. de C.V.