Nëse keni nevojë për një ofertë, kontaktoni +52-55-4640-1034

Protecto Glass ndërkombëtare

Mjete të blinduara dhe më shumë

Merrni produktet tuaja të blinduara si xhami i blinduar, çelik balistik, jelek dhe shumë më tepër.

🚗 🚗 Nëse jeni duke kërkuar për informacionin tonë të makinës antiplumb, shkoni te Blindajes.com.mx 🚙🚙

Rreth nesh

Ne përpiqemi të mbajmë një profil të ulët duke pasur parasysh natyrën diskrete të biznesit tonë, por herë pas here, nëse një organizatë e respektuar e lajmeve kontakton, ne bëjmë një intervistë dhe pasi kemi qenë në biznes dhjetë vjet NPR kontaktoi dhe bëri një intervistë rreth ne Mes luftës së drogës në Meksikë, Një nxitim për makina antiplumb

Që atëherë, ne kemi pasur shumë intervista me gazeta dhe jemi paraqitur në të gjithë botën në botime lajmesh për disa nga punët që kemi bërë në nivel global, si dhe për jetët që kemi ndihmuar të shpëtojmë.

Ne jemi të specializuar në produkte me cilësi të lartë pasi ju keni vetëm një jetë dhe nëse ndodheni në pozitën e pasigurt që keni nevojë për xhami antiplumb, makina, jelekë ose ndonjë gjë tjetër, Protecto Glass është firma për ju.

Ne dërgojmë kudo në botë.

Nëse keni nevojë për ndonjë gjë tjetër, ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni dhe nëse doni të dini më shumë, shikoni seksionin rreth neshBlindajes.com.mx

Zyrat tona:

Protecto Glass S.A. de C.V.

+52-55-4640-1034
info@blindajes.com.mx

Insurgentes Sur 377, P. H.

Col. Hipódromo Condesa, CDMX

México


Politika e privatësisë Na kontaktoni

Registro Federal Permanente de la Secretraría de Gobernación: DGSP/036-08/1038

© 2024 Protecto Glass de México S.A. de C.V.